Behind the lens


Fotografie is mijn hobby. Ik ben ondertussen een professionele fotograaf en ook afgestudeerd als fotograaf.  Je gaat hier mijn allerhande foto's terug vinden. Dit gaat van model fotografie tot landschappen als macro fotogratie. Ondertussen ben ik hier al mee bezig van 2007.

 

Wat model fotografie betreft heb ik een ondertussen al redelijk wat ervaring wat betreft studio opnames, die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding. Verder heb ik ook de foto's van het lentefeest gemaakt van mijn eigen zoon en dochter in openlucht.Ook hier heb ik al redelijk wat ervaring. Indien je interesse hebt kan je mijn contacteren. Ik heb recent mijn ondernemingsnummer aangevraagd om van mijn hobby iets te maken waar ik ook nog iets aan verdien. Daarbuiten heb ik heel wat opnames van dieren, landschappen, architectuur, events  en doe ik ook aan product fotografie.

 

Nabewerking van de foto's zijn gedaan in photoshop waar ik ondertussen ook al heel veel ervaring in heb. Daarbuiten post ik hier af en toe ook wel eens een tutorial en filmpjes om zelf te proberen.

 

Ik sta ook altijd open voor samenwerking met andere fotografen.

 

Verder wens ik je veel plezier op mijn verbeterde site

 

Alle foto's op deze pagina zijn copyright protected en mogen niet gebruikt worden voor persoonlijk en commerciele doeleinde.

Ik werk met een Nikon D7500 (voordien D5300, D5100, D3000 en D60) en Samsung NX200

lenzen :  Tamron 18 - 200, Nikkor 18 - 55, Nikkor 18 - 105 mm, Nikkor 70 -300mm Tamron 90 mm macro/portret f2.8, nikkor 50 mm 1.4f

studioset : Linkstar

flitser : SB700 voor nikon

360° camera : Ricoh M 14 Mpix

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.