The world is my playground

MODEL FOTOGRAFIE

 

Ondertussen heb ik al heel wat ervaring opgebouwd wat betreft het fotograferen van model. Zowel op locatie als in de studio. Belichtings opstellingen om bepaalde effecten te creëren is geen vreemde materie voor mij. Daarbuiten volg ik ook regelmatig specifieke workshops. Ook heb ik veel ervaring met het fotograferen van kinderen.

 

Hieronder kan je ook verschillende voorbeelden vinden van vroegere shoots.

 

LENTEFEEST- en COMMUNIESHOOTS

 

We maken er ons doel van om uw kind op een natuurlijke en ongedwongen manier te fotograferen en zorgen we ervoor dat de reportage een toffe en leuke ervaring wordt.

 

We komen dan ook samen op de afgesproken locatie en nemen een uur de tijd om de foto's te maken.

 

Hou er wel rekening mee  om tijdig een afspraak te maken. Zie onze contact gegevens

 

Voorbeelden van communie foto's vind u hier onder.

STUDIO WERK

 

Bovenstaande kan ook allemaal in Studio opgenomen worden. Ik beschik zelf wel niet over een Studio maar heb wel de kennis wat betreft indeling van de licht settings en achtergronden.

ACHITECTUUR

 

Dit is het fotograferen van bouwwerken en door de mens gecreeerde omgevingen. Dit biedt ons de mogelijkheid om te experimenteren met compositie, alle mensen van belichting, perspectief en symmetrie.

We fotograferen dan ook zowel moderne bouwwerken als op Urban locaties. Heeft u als architect dan ook interesse om met ons samen te werken aarzel dan niet om ons te contacteren.

We zijn ook in bezit van 360° camera.

 

Hieronder een filmpje over architectuur in Maastricht.

 

INTERIEUR FOTOGRAFIE

 

Hier richten we vooral op Immo kantoren en bedrijven om voor hun mooie interieur foto's te maken.  Zoals ook al reeds gemeld beschikken we over een 360° camera en kunnen we ook hier speciale foto's maken.

Bij grote opdrachten kan er altijd een prijs op maat gemaakt worden.  Aarzel niet om ons te contacteren.

 

BEGRIPPEN HDR DRI LOW KEY HIGH KEY

 

Begrippen zoals HDR, DRI, low key en High key zijn ons ook niet vreemd. Als je ons portfolio op Flickr bekijkt dan ga je dit wel in bepaalde foto's allemaal terug vinden.

 

EVENT FOTOGRAFIE

 

Heeft u er nood aan om een herinnering te hebben aan een bepaald event, ook hier hebben we de nodig ervaring.  Onder het tabblad events kan je terug vinden waar wij op dat moment te vinden zijn. Wil je een mooie foto die niet te duur is vraag aan onze fotograaf of hij je op beeld wil vereeuwigen.

PORTFOLIO

 

Wil je heel mijn portfolio zien klik dan op onderstaande link.